Club Brugge-talent haalt uit: "Liever miljoenen voor spelers die niet beter zijn dan mij"

Club Brugge-talent haalt uit:
Donderdag 18 november 2021 - 17:30   I   door Redactie

Bij Club Brugge moet het geld rollen. Zeker op het vlak van transfers houdt de kampioen zich niet meer in. Al wordt de laatste jaren ook fel ingezet op de jeugd. Te laat evenwel voor sommigen.

Zo is er Cyril Ngonge bijvoorbeeld. Nog altijd maar 21, maar ondertussen toch al een paar clubs versleten. En dat heeft veel te maken met het feit dat de flankaanvaller niet kon doorbreken bij Club Brugge. Onder Leko kreeg hij een paar kansen, eens Clement trainer werd niet meer.

En dat zit hem hoog. "Er was veel talent in de jeugd, maar ze maakten er geen gebruik van. Liever miljoenen euro’s uitgeven aan spelers die zeker niet beter waren dan mij. Als ik de kansen had gekregen die Charles De Ketelaere nu krijgt, dan was het anders gelopen", haalt hij uit in La Dernière Heure.

Ngonge werd in 2019 door Club Brugge verhuurd aan Jong PSV. Daar kon hij voldoende opvallen om weggeplukt te worden door RKC. En al na één jaar ging het richting Groningen. Daar kwam hij dit seizoen nog in de kijker met een wereldgoal.

TAGS  I  Club Brugge  I  Jong PSV  I  RKC  I  Groningen  I  Jong België

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022