Wordt Axel Witsel nog opgeroepen voor de Rode Duivels? Roberto Martinez geeft het antwoord

Wordt Axel Witsel nog opgeroepen voor de Rode Duivels? Roberto Martinez geeft het antwoord
Donderdag 02 maart 2017 - 18:45   I  

Nu Axel Witsel naar China vertrokken is, menen velen dat hij niet meer moet worden opgeroepen voor de Rode Duivels. Roberto Martinez, die binnenkort zijn selectie bekendmaakt voor de wedstrijd tegen Griekenland, liet alvast in zijn kaarten kijken.

“Er wordt heel negatief gedaan over het Chinese voetbal, terwijl het net erg interessant is wat daar nu gebeurt. Al die grote bedragen die je er kunt verdienen: dat blijft niet eeuwig duren. Er is een reden waarom zij dat doen: ze willen hun competitie promoten en daarvoor trekken ze buitenlandse toppers aan. Voor wie er zijn voordeel mee wil doen, is het nu het goede moment”, aldus Martinez in Humo.

Het lijkt er op dat Witsel er dus nog zal bijzijn. “In elke job speelt geld een rol in de beslissingen die mensen nemen. In het voetbal misschien nog net iets meer omdat de carrières er erg kort zijn. Axel Witsel voelde zich gewild en het geld zal zeker belangrijk zijn geweest. Maar ik kijk verder: hij is nu een erg belangrijke speler in een nieuw project. Hij zal zijn nieuwe club willen terugbetalen voor het vertrouwen dat ze in hem stellen. De tijd zal het uitwijzen, maar ik heb er alle vertrouwen in dat Axel de honger niet zal verliezen om ook een belangrijke speler te blijven voor de Rode Duivels. Ook in Rusland, bij Zenit, heeft hij nooit zijn niveau verloren. Ik zie dus geen probleem.”

TAGS  I  roberto martinez  I   axel witsel

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023

woensdag 25 januari 2023