Roberto Martinez haalt vernietigend uit: "Hij was niet klaar voor dit niveau"

Roberto Martinez haalt vernietigend uit:
Zondag 10 oktober 2021 - 19:15   I   door Redactie

Dat de Rode Duivels zondagmiddag met 2-1 verloren had zeker te zien met pech - tot 3 keer paal en lat - maar volgens velen ook met de keuzes van de bondscoach. Maar die stak zich weg achter een andere reden.

Kop van jut voor Roberto Martinez was de Servische scheidsrechter Srdan Jovanovic, die Italië een strafschop toekende. "Ik vond de prestatie van de ref niet goed", kon Het Laatste Nieuws noteren.

"In dit soort wedstrijden, met al dat publiek, kunnen de emoties hoog oplopen. Ik merkte al snel dat hij fouten maakte. Italië kreeg het voordeel wanneer ze dat niet hadden moeten krijgen.

"Ik vind niet dat de verhouding van gele kaarten tussen beide teams correct is", vervolgde hij. "Die penalty... Het toont ervaring als je even tijd neemt om na te denken over je beslissing, maar hij floot al bijna voor de bal buiten was."

Beste scheidsrechters

"Dit is één van de grootste competities in het voetbal, en dat verdient de beste scheidsrechters ter wereld." Vervolgens haalde hij de ref helemaal onderuit. "Ik had van begin tot eind niet het gevoel dat hij klaar was voor dit niveau."

Poll: Vind je ook de ref niet klaar was voor dit niveau?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Frankrijk  I  Italië  I  Spanje

maandag 23 mei 2022

zondag 22 mei 2022

zaterdag 21 mei 2022

vrijdag 20 mei 2022