Club Brugge haalt na recordtransfer van Kossounou vijf nieuwe aanwinsten

Club Brugge haalt na recordtransfer van Kossounou vijf nieuwe aanwinsten
Donderdag 22 juli 2021 - 10:00   I   door Redactie

De transfer van Odilon Kossounou naar Bayer Leverkusen voor bijna 30 miljoen lijkt bij Club Brugge voor een sneeuwbaleffect te zorgen. Want blauw-zwart zou in totaal nog maar liefst vijf nieuwe versterkingen aantrekken.

Nummer één is al bijna afgerond, want met de nakende komst van de 22-jarige verdediger Stanley Nsoki, die voor 6,5 miljoen overkomt van Nice, heeft Club Brugge al een vervanger voor Kossounou beet.

Maar omdat de Bruggelingen vooral in de Champions League hoge ogen willen gooien, willen ze de kern zwaar versterken. Dus valt er in de wandelgangen te horen dat er minstens één en wellicht twee extra flankspelers zullen aangetrokken worden.

Omdat Emmanuel Dennis nu ook weg is en het vertrek van Krépin Diatta naar Monaco vorig seizoen eigenlijk nooit echt opgevangen is. Maar dat is nog niet alles, want blauw-zwart zou ook nog een extra rechtsachter willen aantrekken.

Aanvaller

En tot slot en helemaal niet onbelangrijk zou er ook nog een (diepe) spits bijkomen. Omdat vorig seizoen gebleken is dat als Bas Dost uitvalt er te weinig overblijft om de aanval - zeker in absolute topmatchen - voldoende te dragen. Aan geld geen gebrek alleszins.

Poll: Denk je dat Club Brugge inderdaad nog zoveel versterkingen nodig heeft?

TAGS  I  Club Brugge  I  Bayer Leverkusen

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024