‘Club Brugge anticipeert op vertrek en haalt al vervanger voor Hans Vanaken’

‘Club Brugge anticipeert op vertrek en haalt al vervanger voor Hans Vanaken’
Zaterdag 10 juli 2021 - 17:00   I   door Redactie

Club Brugge kroonde zich eind vorig seizoen voor het tweede opeenvolgende jaar tot kampioen van België. Bij blauw-zwart beseffen ze echter dat stilstaan gelijk is aan achteruitgaan. En daarom maakt Club werk van versterkingen.

Zweedse media melden dat Club Brugge zijn zinnen heeft gezet op Adi Nalic (23). De aanvallende middenvelder staat onder contract bij Malmö en is daar één van de belangrijkste spelers. Club zou Nalic zo snel mogelijk willen aantrekken.

De Bruggelingen zouden in Nalic een geschikte opvolger zien voor Hans Vanaken (28). Er bestaat nog steeds een kans dat de tweevoudige Gouden Schoen straks vertrekt bij Club Brugge. Blauw-zwart wil met de komst van Nalic anticiperen op een vertrek van Vanaken.

Ook Schalke 04 en Hamburg hebben de jacht op Nalic geopend, maar Club Brugge beschikt volgens de Zweedse media over de beste papieren om de middenvelder in te lijven. Volgens de bewuste bronnen volgt er snel witte rook.

Vanaken naar Engeland?

Daarna zal moeten blijken of Vanaken bij Club Brugge blijft of niet. De Rode Duivel geniet nog steeds interesse van West Ham United. Vanaken zelf voelt zich goed in België, maar sluit een buitenlands avontuur niet uit.

Poll: Vind jij dat Club Brugge Hans Vanaken moet verkopen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Malmö  I  Schalke 04  I  Hamburg  I  West Ham United

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022

maandag 5 december 2022

zondag 4 december 2022