Contract ontbonden: Carlos Bacca kan gratis terug naar Jupiler Pro League

Contract ontbonden: Carlos Bacca kan gratis terug naar Jupiler Pro League
Woensdag 07 juli 2021 - 21:30   I   door Redactie

Het zat eraan te komen. Op zijn 34ste is Carlos Bacca vrij om te gaan en staan waar hij wil. De ex-Club Brugge-spits zag zijn contract bij Villarreal ontbonden en heeft de Belgische clubs voor het uitkiezen.

Villarreal maakte het nieuws woensdag officieel. Bacca had nog één jaar contract bij de Europa League-winnaar, maar daar werd nu een einde aan gemaakt. De Colombiaan kan nu eventueel terug naar zijn vaderland, maar verkiest in Europa te blijven.

En dan komt natuurlijk België in beeld, het land waar hij zijn succesvolle carrière startte bij Club Brugge. Omdat hij en zijn gezin zulke goede herinneringen hebben aan die periode laat een terugkeer Bacca naar verluidt niet onberoerd.

Blauw-zwart is nog op zoek is naar een bijkomende aanvaller en ziet een comeback wel zitten. Maar het hoeft niet te verbazen dat ook andere Belgische topclubs fel geïnteresseerd zijn. Anderlecht springt immers op alles wat transfervrij is en Antwerp springt op alles wat Club Brugge wil.

Versterking

Het valt nu af te wachten of Bacca zich laat leiden door emotionele (Club Brugge), sportieve (Anderlecht) of financiële (Antwerp) gevoelens. Daarnaast zijn ook KRC Genk en AA Gent op zoek naar aanvallende versterking. Standard lijkt geen optie.

Poll: Naar welke Belgische topclub zie jij Bacca gaan?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Standard  I  Villarreal

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024