Beelden van Messi worden overal opgepikt: “Dit is echt niet normaal” (VIDEO)

Beelden van Messi worden overal opgepikt: “Dit is echt niet normaal” (VIDEO)
Dinsdag 06 juli 2021 - 11:00   I   door Redactie

Lionel Messi (34) is sinds 1 juli een vrije speler. Of hij nog gaat bijtekenen bij FC Barcelona, is nog niet zeker. Messi is er momenteel ook niet echt mee bezig. Hij schittert rustig verder op de Copa America.

Met zijn doelpunten en assists bracht Messi Argentinië al tot in de halve finales van het toernooi. Enkel Colombia staat nog tussen Argentinië en een finale tegen eeuwige rivaal Brazilië.

In de kwartfinale tegen Ecuador was Messi goed voor twee assists en een nieuwe vrijschopgoal. Een fraai doelpunt, maar het zijn andere beelden van Messi die de ronde doen. Zo heeft iedereen het over de voorbereiding van Messi bij die bewuste vrijschop.

Opperste concentratie

Op de beelden is te zien hoe Messi, zittend op één knie, de bal goed legt. Ondertussen bestudeert de aanvaller ook de muur van de tegenstander en zoekt hij naar een gaatje om te kunnen scoren. Alles verloopt in opperste concentratie.

Het voorbereidende werk van Messi is niet voor niets. De Argentijn loopt aan en trapt de bal knap binnen. "Wéér een goal op vrije trap", "Wat een ongeziene concentratie, zeg!" en "Dit is echt niet normaal", lezen we onder meer als reacties.

De beelden van de fase:

Poll: Vind jij Lionel Messi de beste speler ter wereld?

TAGS  I  Argentinië  I  Ecuador  I  Barcelona

zondag 7 augustus 2022

zaterdag 6 augustus 2022

vrijdag 5 augustus 2022