Nmecha hakt knoop door na aanbod Club Brugge: ‘Transferdeal van 16 miljoen’

Nmecha hakt knoop door na aanbod Club Brugge: ‘Transferdeal van 16 miljoen’
Zondag 27 juni 2021 - 12:00   I   door Redactie

Waar ligt de toekomst van Lukas Nmecha? De 22-jarige spits is na een knap seizoen bij RSC Anderlecht grof wild op de transfermarkt. Club Brugge klopte aan bij Manchester City, maar zal Nmecha wellicht niet kunnen losweken bij de Engelse landskampioen.

Club Brugge dacht heel eventjes dat het Anderlecht een stevige loer kon draaien en met Nmecha aan de haal zou gaan. Blauw-zwart bracht bij Man City een bod van 10 miljoen euro uit, maar al snel werd duidelijk dat de Engelsen nóg meer wilden vangen voor zijn beloftevolle spits.

Volgens diverse buitenlandse media gaat Nmecha naar RB Leipzig verhuizen. De gesprekken zitten in een vergevorderd stadium en de transfer is zo goed als rond. De Duitse nummer 2 van het voorbije seizoen zou liefst 16 miljoen euro ophoesten om Nmecha over te nemen van Manchester City.

'Neen' tegen Club en RSCA

Het totale transferbedrag zou via bonussen zelfs nog hoger kunnen uitvallen dan de vermelde 16 miljoen. Het is dan ook duidelijk dat Nmecha na een sterk jaar in de Jupiler Pro League geen spek voor de bek van Club Brugge en Anderlecht was.

De Engelse Duitser wilde absoluut hogerop en stuurde de Belgische topclubs wandelen. Nmecha droomde van een terugkeer naar de Bundesliga en krijgt zo wat hij wil. De spits mag zich opmaken voor een avontuur bij RB Leipzig.

Poll: Denk jij dat Nmecha zal slagen bij RB Leipzig?

TAGS  I  Manchester City  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  RB Leipzig

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024