'Toch topdeal in de maak: Anderlecht in vergevorderde onderhandelingen met Man City'

'Toch topdeal in de maak: Anderlecht in vergevorderde onderhandelingen met Man City'
Woensdag 23 juni 2021 - 10:30   I   door Redactie

Anderlecht blijft er alles aan doen om zich zodanig te versterken dat het volgende seizoen al kan meedingen naar de titel. Na de komst van Wesley Hoedt rekent het nu op een transfer van Manchester City.

De banden tussen Anderlecht en Manchester City zijn bekend. Met als ijzersterke link Vincent Kompany natuurlijk. Hij krijgt bij de Engelse topclub als ex-speler dingen gedaan die een ander nooit van zijn leven zou kunnen forceren.

Het Laatste Nieuws weet immers dat paars-wit met de Engelsen in vergevorderde onderhandelingen zit over Taylor Harwood-Bellis, een 19-jarige centrale verdediger. En dat Anderlecht ook op het punt staat hem aan te trekken. 

"De Engelsman, wiens entourage de gesprekken bevestigt aan onze redactie, staat bekend als een groot talent, vorig seizoen maakte hij op uitleenbasis indruk bij Blackburn Rovers. Wellicht gaat het ook nu om een huur", schrijft de krant.

Jeuginternational

En voegt Het Laatste Nieuws er nog aan toe: "Mocht de transfer doorgaan, dan moet Harwood-Bellis in eerste instantie de concurrentie aangaan met Wesley Hoedt en Hannes Delcroix. Wat in het voordeel van de jeugdinternational spreekt, is het feit dat hij rechtsvoetig is."

(LEES VERDER ONDER DE AFBEELDING)

De Brusselaars deed vorig seizoen al zaken met Manchester City en weekten toen Lukas Nmecha los, een overgang die voor beide partijen bijzonder succesvol was. Nadat een definiteve overgang van de spits recent mislukte hopen ze in het Lotto Park nu dat Harwood-Bellis in Nmecha’s voetsporen kan treden. 

TAGS  I  Anderlecht  I  Manchester City  I  Blackburn Rovers

zaterdag 9 december 2023

vrijdag 8 december 2023

donderdag 7 december 2023

woensdag 6 december 2023

dinsdag 5 december 2023