Anderlecht zit niet stil en legt ook Majeed Ashimeru vast

Anderlecht zit niet stil en legt ook Majeed Ashimeru vast
Vrijdag 18 juni 2021 - 15:12   I   door Redactie

RSC Anderlecht zit niet stil. Een dag nadat het uitpakte met de komst van Wesley Hoedt (27), heeft paars-wit ook de komst van Majeed Ashimeru (23) geofficialiseerd. De Ghanees komt definitief over van RB Salzburg.

De transfer van Ashimeru hing al een tijdje in de lucht. De middenvelder speelde vorig seizoen al op uitleenbasis bij Anderlecht en maakte een goede indruk op Vincent Kompany.

RSCA lichtte de optie tot koop niet, maar bereikte ondertussen wel een akkoord met Salzburg over een transfer. Ashimeru zette zijn handtekening onder een overeenkomst tot de zomer van 2025. Hij zal met het rugnummer 18 blijven spelen.

Sportief directeur Peter Verbeke is in zijn nopjes met de deal. "Ondanks een moeilijke integratie door Covid-19 en een blessure heeft Majeed in zijn beste momenten laten zien wat hij ons kan bijbrengen."

Vista & passing

"Hij heeft een prima vista en passing, gekoppeld aan snelheid en infiltratievermogen, interessante kwaliteiten om ons middenveld iets extra bij te brengen de volgende seizoenen", besluit Verbeke.

Poll: Goede aanwinst voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  RB Salzburg

vrijdag 2 juni 2023

donderdag 1 juni 2023

woensdag 31 mei 2023