‘Borussia Dortmund accepteert officieel bod van 180 miljoen op Erling Haaland’

‘Borussia Dortmund accepteert officieel bod van 180 miljoen op Erling Haaland’
Zondag 13 juni 2021 - 11:00   I   door Redactie

Erling Haaland (20) is één van de meest gewilde spelers ter wereld. De spits van Borussia Dortmund staat op de verlanglijst van zowat iedere Europese grootmacht. Slechts enkele teams zijn echter in staat om Haaland te halen. Waar ligt zijn toekomst?

Marca meldt dat Real Madrid achter het net gaat vissen in het dossier Haaland. Real wil de doelpuntenmachine pas in de zomer van 2022 aantrekken, maar brengt zichzelf op die manier wel serieus in de problemen.

Vrijgeleide voor Chelsea

Het zorgt ervoor dat Chelsea bijna een vrijgeleide krijgt om Haaland voor zich te winnen. Roman Abramovich, de steenrijke eigenaar van Chelsea, is immers van plan om alles uit de kast te halen en Haaland naar Stamford Bridge te lokken.

Borussia Dortmund accepteerde naar verluidt al een bod van liefst 180 miljoen euro van Chelsea. Beide ploegen willen dat nog even geheimhouden, want Haaland heeft tot nader order nog géén akkoord met Chelsea. Dat het nieuws nu uitlekte is dan ook vervelend.

De onderhandelingen tussen Chelsea en Haaland gaan ondertussen wel verder. Trainer Thomas Tuchel hoopt alvast dat de deal snel rond is. De Duitser is van mening dat Haaland de ontbrekende schakel is voor zijn team. 

Poll: Vind jij dat Haaland 180 miljoen euro waard is?

TAGS  I  Chelsea  I  Borussia Dortmund  I  Real Madrid

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024