Anderlecht mag dankzij Martínez hopen op straffe transfer van Rode Duivel

Anderlecht mag dankzij Martínez hopen op straffe transfer van Rode Duivel
Donderdag 10 juni 2021 - 18:30   I   door Redactie

RSC Anderlecht mag zich al in de handen wrijven. Paars-wit gaat deze zomer zo goed als zeker een uitgaande toptransfer realiseren. Met dank aan bondscoach Roberto Martínez.

Het heeft er nu echt alle schijn van dat Albert Sambi Lokonga (21) binnenkort andere oorden gaat opzoeken. Sambi Lokonga heeft een prima seizoen achter de rug, maar het is pas de jongste weken dat de Anderlecht-aanvoerder nog meer aandacht en interesse naar zich toezoog.

En dat heeft alles te maken met het feit dat hij meetraint bij de Rode Duivels. Het viel veel buitenlandse ploegen op dat Sambi Lokonga bij de (ruime) kern van de Belgen is. Dat hij op zijn 21ste al deel uitmaakt van Roberto Martínez' plannen wil toch iets zeggen.

Niet alleen AC Milan en Arsenal azen momenteel op Sambi Lokonga, ook andere ploegen liggen op de loer. La Capitale weet dat ook Monaco, Bayer Leverkusen en Sevilla de kapitein van Anderlecht willen aantrekken. Bij RSCA zien ze het graag gebeuren.

15 à 20 miljoen

Door de grote interesse in Sambi Lokonga, zit Anderlecht ondertussen in een sterke onderhandelingspositie. Paars-wit hoopt 15 à 20 miljoen euro te vangen voor zijn smaakmaker. Een vraagprijs die realistisch is.

TAGS  I  Anderlecht  I  Rode Duivels  I  AC Milan  I  Sevilla  I  Monaco  I  Arsenal  I  Bayer Leverkusen

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024