Carlos Bacca staat voor spectaculaire terugkeer naar België

Carlos Bacca staat voor spectaculaire terugkeer naar België
Maandag 31 mei 2021 - 12:00   I   door Redactie

Vorige week won hij met Villarreal nog de finale van de Europa League, maar het zou zomaar kunnen dat Carlos Bacca straks terug in de Jupiler Pro League aan het werk te zien is.

Colombiaanse bronnen meldden eerder al dat het niet uitgesloten was dat Bacca in de zomer zou terugkeren naar België. Club Brugge en een andere, niet nader genoemde Belgische topclub zouden serieuze belangstelling tonen in de goalgetter.

De inmiddels 34-jarige Bacca ligt nog één seizoen onder contract bij Villarreal, maar zou er willen en mogen vertrekken. De Colombiaan zit immers meer op de bank dan dat hij speelt. En om aan spelen toe te komen is hij bereid een stap terug te zetten.

Club Brugge zou nog altijd geïnteresseerd zijn in een comeback van zijn gewezen topschutter, maar nu blijkt dat Antwerp die niet nader genoemde andere Belgische topclub is die de prijsschutter wil binnenhalen.

Koopje?

Bacca past perfect in de ambitieuze plannen van Antwerp om komend seizoen mee te dingen naar de titel. Duur zal de spits alleszins niet zijn. Bacca’s marktwaarde bedraagt 1,8 miljoen euro en Villarreal is niet van plan om moeilijk te doen.

Poll: Kan Bacca Antwerp mee aan de titel helpen?

TAGS  I  Villarreal  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  KRC Genk  I  AA Gent  I  Antwerp

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024