'Youri Tielemans krijgt zijn zin en maakt monstertransfer van 81 miljoen'

'Youri Tielemans krijgt zijn zin en maakt monstertransfer van 81 miljoen'
Vrijdag 28 mei 2021 - 21:00   I   door Redactie

Youri Tielemans (24) staat voor een vertrek bij Leicester City. De Rode Duivel heeft voor zichzelf uitgemaakt dat hij een stap hogerop wil en moet zetten. De absolute top wenkt voor het jeugdproduct van RSC Anderlecht.

Na het mislopen van Champions League-voetbal begon het te dagen bij Tielemans. Om de volgende stap in zijn ontwikkeling te kunnen zetten, moet hij naar een Europese topclub. Met Leicester City is de Rode Duivel ondertussen overeengekomen dat hij deze zomer zal vertrekken.

The Foxes hebben zich relatief snel neergelegd bij een vertrek van Tielemans. Ook omdat ze beseffen dat de Belg flink wat geld waard is. Volgens HITC zal Tielemans voor 70 miljoen pond, omgerekend iets meer dan 81 miljoen euro, vertrekken bij Leicester City.

Liverpool of Manchester United?

Aan interesse is er absoluut geen gebrek. Atlético Madrid, Real Madrid en Manchester City werden al genoemd. Liverpool en Manchester United beschikken evenwel over de beste papieren om Tielemans binnen te halen. Zij zouden de gevraagde 81 miljoen met plezier willen betalen voor de middenvelder van de Rode Duivels.

Poll: Naar welke ploeg zie jij Tielemans liefst verhuizen?

TAGS  I  Leicester City  I  Anderlecht  I  Rode Duivels  I  Liverpool  I  Manchester United

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024