Johan Boskamp staat versteld: "Ik heb hem nog nooit zo zien spelen"

Johan Boskamp staat versteld:
Maandag 24 mei 2021 - 16:00   I   door Redactie

De Jupiler Pro League zit er helemaal op en dus is het straks tijd voor iets helemaal anders. Het EK met name. En dan is het vooral uitkijken naar de mannen in vorm. Karim Benzema is daar één van.

Toch is dat voor Johan Boskamp niet voldoende om Frankrijk als torenhoog favoriet te zien. Al is hij wel onder de indruk. "Als je alleen al ziet wie die gasten thuislaten! Martial, Lacazette, Fekir, Camavinga, Fofana… Dat is niet normaal", zegt hij in Het Belang van Limburg.

"Frankrijk is absoluut een van de topfavorieten. Al ben ik een eigenwijze man en kies ik toch voor Italië. Maar Benzema maakt een enorm verschil natuurlijk. Die is sinds het vertrek van Cristiano Ronaldo bij Real Madrid helemaal opgebloeid. Ik heb hem nog nooit zo zien spelen."

Toch maakt de Nederlander ook een kanttekening. "Het enthousiasme in Frankrijk was enorm. Deschamps en Benzema hebben hun trots opzijgezet en het zorgt weer voor een golf van sympathie voor de Franse bondscoach. Al denk ik niet dat Valbuena dit allemaal zo leuk gaat vinden."

Poll: Doet Deschamps er goed aan Benzema te selecteren?

TAGS  I  Frankrijk  I  Rode Duivels

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024