Huilende Luis Suárez gaat bij Atlético opnieuw helemaal los: "Hoe durft hij?!"

Huilende Luis Suárez gaat bij Atlético opnieuw helemaal los:
Zondag 23 mei 2021 - 13:00   I   door Redactie

Wat een jaar is het geweest voor Luis Suárez. De Uruguayaanse aanvaller van Atlético Madrid werd uitgespuwd door Barcelona, maar is nu kampioen met Atlético. En dan durven er wel eens emoties loskomen.

Luis Suárez is altijd al een opvallende figuur geweest. Eén die o zo moeilijk zijn gevoelens onder bedwang kan houden. Zo ook bij de titelviering van Atlético nadat op het veld van Real Valladolid met 1-2 gewonnen werd.

De mee afgereisde supporters verleidden de spelers tot een klein feestje, maar dat gebeurde - gelijkaardig met Club Brugge - helemaal niet coronaproof. En dus besloot de politie tussen te komen. 

Die dwong Suárez, die daarbij één van de voortrekkers was - en zijn ploegmaats om opnieuw in de spelersbus plaats te nemen. Direct na affluiten had Suárez ook al van zich laten spreken door overmand door emoties huilend in beeld te komen.

Afgemaakt

Op sociale media werd hij eerst toegejuicht omdat hij niet bang was om zijn gevoelens te uiten. Maar na het feestje met de supporters werd hij al even snel afgemaakt. Méér dan andere ploegmaats.

Omdat hij in zijn carrière door zijn vaak ondoordachte natuurlijk altijd al het onderwerp van controverse was. En dan heb je automatisch minder krediet. Bovendien is er ook de voorbeeldfunctie van voetballers in deze coronatijden.

TAGS  I  Real Madrid  I  Villarreal  I  Atlético  I  Real Valladolid  I  Barcelona

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024