Drama bij Atlético, Carrasco gaat viraal met déze tussenkomst (VIDEO)

Drama bij Atlético, Carrasco gaat viraal met déze tussenkomst (VIDEO)
Zondag 23 mei 2021 - 10:00   I   door Redactie

Voor Yannick Carrasco was het zaterdag een dag van uitersten. De Rode Duivel mocht de titel vieren met Atlético, maar zag tegelijkertijd ook enkele fans sneuvelen. Eén zelfs letterlijk.

Net als bij Club Brugge konden de meegereisde supporters van Atlético zich niet houden en kwamen ze massaal aan het stadion van Real Valladolid verzamelen om de 1-2-overwinning en de titel te vieren. Maar dat verliep niet altijd even coronaproof.

Op een bepaald moment moest ook de politie tussenkomen. En daarbij was er heel wat verwarring. Eén van de fans kwam op de parking op de grond te liggen en toen Yannick Carrasco dat zag, kwam hij de supporter een hart onder de riem steken. Dat deed hij door de man die nog altijd bewusteloos was een shirt cadeau te geven. 

Een ontzettend mooi gebaar van de Rode Duivel. Maar eens terug in Madrid kregen hij en zijn ploegmaats vreselijk nieuws te horen. Bij de viering raakte een jongen van 14 jaar, die uit een rijdend busje hing, met zijn hoofd een muur van een ondergrondse parking.

Domper

Hij liep daarbij zware hoofdletsels op en kon door de hulpdiensten niet meer worden gereanimeerd. Het was een serieuze domper voor Atlético, dat sowieso al ingehouden moest vieren door de coronamaatregelen.

TAGS  I  Real Madrid  I  Villarreal  I  Atlético  I  Real Valladolid  I  Barcelona

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024