'Verlanglijstje Kompany lekt uit, Anderlecht wil 4 grote transfers afronden'

'Verlanglijstje Kompany lekt uit, Anderlecht wil 4 grote transfers afronden'
Dinsdag 18 mei 2021 - 08:30   I   door Redactie

Bij RSC Anderlecht zitten ze niet stil. Paars-wit is van plan om in de zomer fors uit te halen op de transfermarkt. Nu al is het duidelijk voor welke spelers Anderlecht straks zal gaan.

Het Laatste Nieuws heeft het verlanglijstje van Vincent Kompany en het RSCA-bestuur bekendgemaakt. Zo is het bijvoorbeeld de bedoeling om Matt Miazga, Lukas Nmecha en Majeed Ashimeru definitief aan te trekken. Met hen wil Anderlecht verder.

De kans is groot dat alle andere huurlingen straks zullen vertrekken bij Anderlecht. Dat wil zeggen dat spelers als Abdoulay Diaby en Jacob Bruun Larsen geen toekomst meer hebben in het Lotto Park. Zij konden niet voldoende overtuigen.

Gesprekken met Engelsen

Anderlecht wil de gesprekken over Miazga en Nmecha zo snel mogelijk opstarten. Het zal binnenkort aankloppen bij respectievelijk Chelsea en Manchester City. In het geval van Ashimeru kan RSCA dan weer de aankoopoptie van 2,5 miljoen euro lichten. Iets wat het na afloop van dit seizoen zal doen.

Tot slot gaan de Brusselaars ook voor een nieuwe linksachter. Kompany wil er absoluut iemand bij die de strijd kan aangaan met Bogdan Mykhaylichenko. De nieuwe linksachter zou dan de vierde grote zomeraanwinst moeten worden. Het belooft een drukke zomer te worden voor Peter Verbeke en co. Dat is nu al zeker.

Poll: Denk jij dat Anderlecht volgend seizoen een sterkere ploeg zal hebben?

TAGS  I  Anderlecht  I  Manchester City  I  RB Salzburg  I  Chelsea

zondag 4 december 2022

zaterdag 3 december 2022

vrijdag 2 december 2022