‘Youri Tielemans vertrekt voor 70 miljoen bij Leicester City’

‘Youri Tielemans vertrekt voor 70 miljoen bij Leicester City’
Maandag 17 mei 2021 - 11:30   I   door Redactie

Youri Tielemans (24) heeft zich tijdens het voorbije weekend onsterfelijk gemaakt bij Leicester City. De Rode Duivel schoot zijn ploeg met een fantastisch doelpunt richting de eindzege in de FA Cup. What's next? Een grote transfer, tiens.

Volgens Britse bronnen bestaat er nog maar weinig twijfel over: Tielemans zal in de zomer door de grote poort vertrekken bij Leicester City. De Belg is zijn huidige club een beetje ontgroeid en klaar voor een stap hogerop. De absolute topclubs zouden al in de rij staan om Tielemans over te nemen.

In het verleden werden Atlético Madrid, Liverpool, Real Madrid, Manchester United en Barcelona al genoemd. Allen houden ze de situatie van onze landgenoot in de gaten en zijn ze bereid om grof geld te betalen.

Volgens Het Nieuwsblad zal Tielemans voor zo'n 70 miljoen euro vertrekken bij Leicester City. Op dat bedrag werd de vraagprijs nu al vastgelegd. Ter vergelijking: in de zomer van 2019 betaalde de Engelse club zelf nog 45 miljoen euro voor de middenvelder. 

Poll: Is Youri Tielemans volgens jou klaar voor een absolute topclub?

TAGS  I  Leicester City  I  Anderlecht  I  Rode Duivels  I  Barcelona  I  Atlético Madrid  I  Real Madrid  I  Manchester United  I  Tottenham

vrijdag 1 juli 2022

donderdag 30 juni 2022

woensdag 29 juni 2022