‘Carlos Bacca (34) kan spraakmakende terugkeer naar Jupiler Pro League maken’

‘Carlos Bacca (34) kan spraakmakende terugkeer naar Jupiler Pro League maken’
Donderdag 13 mei 2021 - 08:30   I   door Redactie

Het lijkt ondertussen al een eeuwigheid geleden. In het seizoen 2012-2013 maakte Carlos Bacca 25 doelpunten in het shirt van Club Brugge. Hij versierde op die manier een overstap naar Sevilla. Bijna tien jaar na datum zou de Colombiaanse aanvaller voor een terugkeer naar België staan.

Colombiaanse bronnen melden dat het niet uitgesloten is dat Bacca in de zomer terugkeert naar de Jupiler Pro League. Club Brugge en een andere, niet nader genoemde Belgische topclub tonen meer dan normale belangstelling in de goaltjesdief.

De inmiddels 34-jarige Bacca ligt nog één seizoen onder contract bij Villarreal, maar zou er willen en mogen vertrekken. De Colombiaan komt weinig in actie en dat zint hem niet. Bacca wil ook in de herfst van zijn carrière nog zoveel mogelijk aan spelen toekomen en is bereid om een stap terug te zetten.

De aanvaller heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij op een dag zou willen terugkeren naar Club Brugge. In dat opzicht is het dus nog niet zo gek dat zijn naam nu valt bij blauw-zwart. Met zijn kwaliteiten en ervaring zou Bacca alleszins een aanwinst kunnen zijn voor de ploeg van Philippe Clement.

Koopje?

Al zal natuurlijk nog moeten blijken welke andere Belgische topclub nog op Bacca aast. Duur zal de goaltjesdief alleszins niet zijn. Bacca’s marktwaarde bedraagt 1,8 miljoen euro en Villarreal is niet van plan om moeilijk te doen tijdens de onderhandelingen.

Poll: Vind jij dat Club Brugge Bacca moet terughalen?

TAGS  I  Villarreal  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  KRC Genk  I  AA Gent  I  Antwerp

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024