Transfermarkt: Clement weg bij Club Brugge, erg onverwachte transfer bij Antwerp?

Transfermarkt: Clement weg bij Club Brugge, erg onverwachte transfer bij Antwerp?
Maandag 10 mei 2021 - 13:00   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het in de wandelgangen van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Philippe Clement begeeft zich steeds meer richting exit bij Club Brugge. De succestrainer van blauw-zwart zou op weg zijn naar Sheffield United.

*Emilio Ferrera leidde Seraing naar de Jupiler Pro League, maar blijft wellicht niet op post. Ferrera is op weg naar AA Gent, waar hij naast Hein Vanhaezebrouck zou moeten functioneren om de jeugd klaar te stomen.

*Koji Miyoshi zou verrassend genoeg van plan zijn om Antwerp te verlaten. De Japanner, die het de jongste weken prima deed, is ambitieus en mikt hoger dan de Belgische competitie.

*Landry Dimata verlaat Anderlecht definitief. Nu Espanyol naar het hoogste niveau promoveert, neemt het de spits voor 2,2 miljoen euro over van paars-wit.

(Lees verder onder de afbeelding)

*Dieumerci Mbokani verkast mogelijk naar het buitenland. Enkele ploegen zouden de spits van Antwerp, bijna einde contract, willen overnemen.

*Thomas Meunier zit volledig op een zijspoor bij Borussia Dortmund. bij Club Brugge houden ze de situatie van hun ex-speler nauwlettend in de gaten. Komt het weldra tot een terugkeer?

*Ronald Koeman zou voor een vertrek bij Barcelona staan. De clubleiding zou Koeman na het seizoen inruilen voor clublegende Xavi.

Poll: Bij welke Belgische topclub verwacht jij deze zomer de meeste vertrekkers?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024