'Club Brugge werkt aan inkomende knaltransfer van 15 (!) miljoen'

'Club Brugge werkt aan inkomende knaltransfer van 15 (!) miljoen'
Vrijdag 07 mei 2021 - 18:00   I   door Redactie

Club Brugge is bezig met zijn transferhuiswerk en het is duidelijk dat er flink wat dossiers op het bureau van Vincent Mannaert liggen. De CEO van Club zou onder meer werk maken van een inkomende knaltransfer.

Griekse media bevestigen dat Club Brugge één van de ploegen is die jacht maakt op Christos Tzolis. De 19-jarige vleugelaanvaller scheerde dit seizoen hoge toppen bij PAOK en zal in de zomer hoe dan ook een grote transfer maken.

Club Brugge hoopte Tzolis in januari reeds aan te trekken, maar dat was buiten PAOK gerekend. De Grieken wilden hun sterspeler niet laten vertrekken. Zelfs niet als de verhuurde Michael Krmencik in de deal met Club werd betrokken.

Grote concurrentie

In de komende weken hoopt Club Brugge meer succes te hebben. Het probleem is wel dat de interesse in Tzolis maar blijft toenemen. Niet alleen Manchester United en Borussia Dortmund, maar ook Borussia Mönchengladbach, Fenerbahçe en Brighton azen op de Griekse sensatie.

Ondanks het feit dat de vraagprijs van Tzolis nu op 15 miljoen euro ligt, is Club Brugge niet van plan om de strijd te staken. Blauw-zwart is bereid om stevig te investeren. Volgens lokale bronnen wil Club indien nodig zelfs de gevraagde 15 miljoen - dan wel in schijven - ophoesten.

Poll: Vind jij dat Club Brugge 15 miljoen euro moet betalen voor Tzolis?

TAGS  I  Club Brugge  I  PAOK  I  Manchester United  I  Borussia Dortmund  I  Brighton  I  Borussia Mönchengladbach  I  Fenerbahçe  I  voetbal

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022