Lukas Nmecha onthult: "In de problemen toen ik neen zei tegen Kompany"

Lukas Nmecha onthult:
Maandag 03 mei 2021 - 08:00   I   door Redactie

Lukas Nmecha toonde in Club Brugge-Anderlecht met de gelijkmaker nog maar eens hoe belangrijk hij is voor dit Anderlecht. De grote vraag blijft natuurlijk of hij ook volgend seizoen nog belangrijk zal zijn.

En daarin speelt Vincent Kompany een hele grote rol. "Hij is de reden dat ik hier ben", gaf Nmecha in aanloop naar de topper toe bij Sporza. "Hij zei dat ik hier een grote stap zou zetten in mijn ontwikkeling. En voorlopig loopt het volgens plan."

"Of hij me anders behandelt? Neen, dat denk ik niet. Als ik niet goed speel, zou ik ook naast de ploeg vallen." Maar feit is wel dat de trainer zijn spits dolgraag zou houden. "Ik denk alleen aan het nu", reageert Nmecha. "Ik wil het hier nu goed doen tijdens de play-offs. Ik wil niet afgeleid worden."

Tegen Club Brugge lukte dat alleszins goed, maar wat daarna? "Ik kan nu niet ja of neen zeggen. Of ik Kompany iets kan weigeren? Ik heb al eens neen gezegd tegen hem en toen zat ik in de problemen. We zullen zien. Ik voel me hier welkom en deze club is belangrijk geweest in mijn carrière."

Poll: Zal Nmecha volgend seizoen nog bij Anderlecht spelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024