‘Antwerp wil Club Brugge aanvallen en stunten met komst van Rode Duivel’

‘Antwerp wil Club Brugge aanvallen en stunten met komst van Rode Duivel’
Donderdag 22 april 2021 - 12:30   I   door Redactie

Royal Antwerp FC is vastbesloten om Club Brugge het leven zuur te maken. Antwerp wil met zijn rivaal uit Brugge kunnen wedijveren en daar heeft eigenaar Paul Gheysens wel wat voor over.

Dat blijkt ook uit de transferplannen van Antwerp. Zo is The Great Old van plan om niemand minder dan Christian Benteke (30) terug naar België te halen. Benteke is weldra einde contract bij Crystal Palace en dat maakt van hem natuurlijk een interessante speler.

Niét naar Club

Eerder werd Benteke al genoemd bij Club Brugge. Dat probeerde de targetman zowel vorige zomer als tijdens de mercato in januari naar het Jan Breydelstadion te lokken. Zonder succes, want Benteke wilde Londen niet inruilen voor een avontuur in Brugge.

Bij Antwerp gaan ze ervan uit dat ze meer succes zullen hebben. Het bestuur van The Great Old is van plan om Benteke een niet te weigeren aanbod te doen, zo melden Britse bronnen. Big Ben zou op de Bosuil meteen de grootverdiener kunnen worden.

Dat Antwerp vol inzet op de komst van Benteke is niet onlogisch. Dieumerci Mbokani (35) is einde contract en zal wellicht niet bijtekenen. Om de Congolees te vervangen wil Antwerp een spits met naam en faam aantrekke. Benteke past dus perfect in het plaatje.

TAGS  I  Antwerp  I  Club Brugge  I  Standard  I  KV Mechelen  I  Rode Duivels  I  Crystal Palace

maandag 3 oktober 2022

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022