‘Club Brugge staat dicht bij eerste inkomende knaltransfer’

‘Club Brugge staat dicht bij eerste inkomende knaltransfer’
Dinsdag 20 april 2021 - 09:30   I   door Redactie

Club Brugge is bezig met zijn transferhuiswerk voor volgend seizoen. In eerste instantie wil blauw-zwart zijn voorlinie van een kwaliteitsinjectie voorzien. Met name op de flanken wil Club er zo snel mogelijk wat bij.

Op de flanken is de spoeling dun. Noa Lang is top, Charles De Ketelaere ook. Na die twee gaapt echter een grote leegte. Veel spelers konden zich niet doorzetten of vielen door de mand. Het is daarom dat Vincent Mannaert er nu alles aan doet om een nieuwe winger aan te trekken.

Goal meldt dat Club Brugge dicht bij de komst van Kamaldeen Sulemana (19) staat. De Ghanese vleugelspits van FC Nordsjaelland is al een tijd in beeld bij blauw-zwart en zou nu ook écht voor een overstap naar Brugge staan. Club krijgt wel nog concurrentie, want ook Ajax aast op Sulemana.

Chong

Dat Club Brugge zo naarstig op zoek is naar versterking voor op de flanken, is slecht nieuws voor Tahith Chong. Die keert na amper een half seizoen wellicht al terug naar Manchester United. De Nederlandse huurling kon zich tot op heden nog niet voldoende tonen in het shirt van blauw-zwart.

TAGS  I  Club Brugge  I  FC Nordsjaelland  I  Ajax

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024