‘Belgische topclub wil stunten met komst van Mario Götze’

‘Belgische topclub wil stunten met komst van Mario Götze’
Donderdag 15 april 2021 - 11:00   I   door Redactie

Mario Götze (28) maakte begin dit seizoen de verrassende overstap naar de Eredivisie. De Duitse wereldkampioen zette bij PSV zijn krabbel onder een overeenkomst voor twee seizoenen. Al is het goed mogelijk dat Götze na amper één seizoen alweer vertrekt.

Hoewel er zich tot dusver nog geen enkele club officieel heeft gemeld bij PSV, neemt de interesse in Götze toe. De Duitser presteerde wat wisselvallig dit seizoen, maar liet zich na de jaarwisseling vaker opmerken in de Eredivisie. En dat blijft niet zonder gevolgen.

Belgische topclub

Enkele teams uit de Bundesliga zouden zich willen melden voor Götze, terwijl ook Italiaanse en Spaanse ploegen interesse tonen. Er wordt in makelaarskringen zelfs gewag gemaakt van de interesse van een niet nader genoemde Griekse én Belgische topclub.

Of Götze straks ook effectief vertrekt bij PSV, moet nog blijken. Götze en zijn zaakwaarnemer lieten in het contract met PSV een vertrekclausule opnemen, al wil dat niet zeggen dat de speler zomaar kan vertrekken. Enkel een ploeg uit een grote competitie kan Götze makkelijk wegplukken uit Eindhoven.

12 miljoen

Een Belgische topclub zou sowieso eerst via PSV moeten passeren. De hoop om te stunten met de komst van Götze mag dan wel aanwezig zijn bij een ploeg uit de Jupiler Pro League, het zal niet evident zijn om de Duitser aan te werven. De marktwaarde van Götze bedraag ook nog steeds 12 miljoen euro.

Poll: Zou jij Götze graag in de Jupiler Pro League zien spelen?

TAGS  I  PSV  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  KRC Genk  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Borussia Dortmund  I  Bayern München

maandag 23 mei 2022

zondag 22 mei 2022

zaterdag 21 mei 2022

vrijdag 20 mei 2022