Verrassend: ‘Toby Alderweireld plots op weg naar déze Belgische topclub’

Verrassend: ‘Toby Alderweireld plots op weg naar déze Belgische topclub’
Vrijdag 09 april 2021 - 12:30   I   door Redactie

Toby Alderweireld (32) beleeft een vervelend seizoen bij Tottenham Hotspur. Zijn relatie met trainer José Mourinho is niet geweldig en dat kan er nu toe leiden dat Alderweireld sneller dan verwacht naar België verhuist.

Hoewel het eerst niet echt realistisch leek dat Alderweireld komende zomer zou overstappen naar een Belgische topploeg, liggen de kaarten ondertussen toch anders. Het Italiaanse Tuttomercatoweb meldt dat Alderweireld zich naar de uitgang begeeft bij Tottenham.

PSV en Club Brugge liggen op de loer en blauw-zwart zou zelfs over de beste papieren beschikken om de Rode Duivel straks aan te trekken. Van Antwerp, dat ook van Alderweireld droomt, is dan weer geen sprake volgens het Italiaanse medium. De verdediger lijkt op weg naar Club Brugge, als we de laatste geruchten mogen geloven.

Stunt

Het is een publiek geheim dat Club Brugge ambitieus is en voorzitter Bart Verhaeghe graag nog een Rode Duivel naar zijn ploeg zou halen. Alderweireld wegplukken bij Tottenham zou wel een stunt van formaat zijn. Hoeveel de speler moet kosten, zal nog moeten blijken.

Poll: Denk jij dat Club Brugge Alderweireld zal kunnen kopen?

TAGS  I  Club Brugge  I  PSV  I  Rode Duivels  I  Antwerp

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024