Real Madrid ruikt halve finales al, De Bruyne nog niet klaar met Dortmund

Real Madrid ruikt halve finales al, De Bruyne nog niet klaar met Dortmund
Dinsdag 06 april 2021 - 22:53   I   door Redactie

De allesbeslissende fase breekt aan in de Champions League. Dinsdag stonden de eerste kwartfinales op het programma. Real Madrid zette een grote stap richting de laatste vier, terwijl Manchester City nog zijn handen vol zal hebben met Borussia Dortmund.

Real Madrid-Liverpool 3-1

Real Madrid maakte het verschil in de slotfase van de eerste helft. Na een fantastische pass van Kroos opende Vinicius Junior de score. Niet veel later stond het al 2-0. Alexander-Arnold ging in de fout en Alisson kon de alerte Asensio niet van een goal houden.

Na rust bood Liverpool toch nog wat weerwerk. Van dichtbij nam Salah Courtois te grazen. Onze nationale doelman beroerde het leer nog, maar het stond wel 2-1. Met zijn tweede van de avond bezorgde Vinicius Real Madrid uiteindelijk nog een prima uitgangspositie. Real ruikt de halve finales al.

Manchester City-Borussia Dortmund 2-1

Manchester City won de heenmatch, maar is nog niet klaar met Dortmund. In de tweede helft wiste Reus de openingsgoal van De Bruyne uit. Het was even bibberen en beven geblazen bij de Engelsen, maar vlak voor affluiten maakte Foden er nog 2-1 van. Het geeft Man City wat meer ademruimte, maar Dortmund geeft zich nog niet gewonnen.

TAGS  I  Real Madrid  I  Liverpool  I  Manchester City  I  Borussia Dortmund

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024