‘Lior Refaelov kiest wellicht voor andere Belgische topclub dan Anderlecht’

‘Lior Refaelov kiest wellicht voor andere Belgische topclub dan Anderlecht’
Dinsdag 06 april 2021 - 20:00   I   door Redactie

RSC Anderlecht heeft recent zijn licht opgestoken bij de entourage van Lior Refaelov (34). De aanvallende middenvelder is einde contract bij Royal Antwerp FC en in de zomer dus gratis op te pikken. Komt het tot een opmerkelijke transfer?

Refaelov wacht al máánden op duidelijkheid omtrent zijn toekomst. Het is eigenlijk straf dat de Israëli ondanks de contractperikelen gewoon blijft presteren voor The Great Old. Akkoord, Refaelov speelde voor hij de Gouden Schoen won op een hoger niveau, maar hij is nog steeds met voorsprong één van de belangrijkste pionnen bij Antwerp.

Age is just a number

Het wringt dan ook bij de trotse Refaelov dat hij nog steeds niet kon bijtekenen bij AntwerpRafa gelooft dat hij de ploeg ook volgend seizoen - en het seizoen erna - nog van waarde kan zijn. Age is just a number, klinkt het in het kamp-Refaelov. Iets wat je in het geval van Refaelov niet kan tegenspreken.

Nu ook Anderlecht op het toneel is verschenen, heeft Refaelov er plots een verrassende optie bij. Al is het nog maar de vraag of de ex-speler van Club Brugge wel de overstap naar Brussel gaat maken. Eerst en vooral: de interesse van RSCA is nog niet zó concreet. Ten tweede: Refaelov beseft héél goed dat zo'n overstap gevoelig ligt.

(Lees verder onder de afbeelding)

Toenadering met Antwerp?

Het is daarom dat Refaelov ook nu nog steeds de kat uit de boom kijkt. De middenvelder is, zonder arrogant te zijn, zelfzeker genoeg om te weten dat hij straks toch goed zal terechtkomen. Rafa speelt een goed seizoen en heeft gedurende zijn carrière al genoeg bewezen. Je weet wat voor iemand je in huis haalt met Refaelov.

Refaelov geeft op dit moment nog steeds de voorkeur aan een verlengd verblijf op de Bosuil. Hij voelt zich er goed en wil niet zomaar vertrekken. Het is bovendien goed mogelijk dat Antwerp en Refaelov in de komende weken toch plots naar elkaar toegroeien - zeker nu de interesse toeneemt.

Topclubs liggen op de loer

Blijft een nieuw contract toch uit, dan zal de ex-speler van Club Brugge ook met andere Belgische ploegen gaan praten. Anderlecht ligt op de loer, maar ook, Standard, KRC Genk en zelfs Club Brugge werden al genoemd. Al is de interesse van blauw-zwart verre van concreet. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Poll: Bij welke ploeg hoop jij Lior Refaelov volgend seizoen te zien spelen?

TAGS  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  AA Gent

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024