'Club Brugge wil nóg een speler van Manchester United binnenhalen'

'Club Brugge wil nóg een speler van Manchester United binnenhalen'
Vrijdag 02 april 2021 - 12:00   I   door Redactie

Club Brugge moet rekening houden met het vertrek van enkele sleutelspelers. Het is dan ook logisch dat Vincent Mannaert en zijn team werk maken van potentiële opvolgers voor pakweg Noa Lang en Charles De Ketelaere.

Op het verlanglijstje van Club Brugge prijkt opnieuw de naam van Facundo Pellistri, zo klinkt het in makelaarsmiddens. De 19-jarige flankaanvaller is eigendom van Manchester United en komt momenteel op uitleenbasis uit voor het Spaanse Deportivo Alaves.

In januari was Pellistri in beeld bij Club Brugge, maar toen opteerde de beloftevolle Uruguayaan voor een verhuis naar Spanje. Iets wat hij zich ongetwijfeld al heeft beklaagd. Bij Alaves krijgt Pellistri weinig speelgelegenheid en ondertussen zou hij wél open staan voor een overstap naar België.

Nieuwe huurdeal?

Dat opent deuren voor Club Brugge. Volgens enkele bronnen hoopt blauw-zwart de winger straks over te nemen van Manchester United. Club zou Pellistri een seizoen kunnen huren van The Red Devils. Van een akkoord is momenteel wel nog geen sprake.

TAGS  I  Club Brugge  I  Manchester United

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024