‘Percy Tau niet naar Anderlecht, maar wél op weg naar deze Belgische ploeg’

‘Percy Tau niet naar Anderlecht, maar wél op weg naar deze Belgische ploeg’
Vrijdag 02 april 2021 - 10:30   I   door Redactie

Percy Tau (26) maakt zich op voor een definitief vertrek bij Brighton & Hove Albion. De Zuid-Afrikaan kan zich niet doorzetten in de Premier League en zal in de zomer hoe dan ook van club wisselen.

Een terugkeer naar België lijkt in de maak. Onlangs raakte al bekend dat Tau interesse van een Belgische topclub genoot. Niet veel later vernamen we ook dat de aanvallende middenvelder wel wat zou voelen voor een terugkeer naar Anderlecht. Tau zou niet op voorhand 'neen' zeggen tegen een terugkeer naar paars-wit.

De vraag is of Anderlecht zich de komst van Tau wel kan veroorloven. Brighton wil de speler definitief verkopen en verlangt een transfersom van om en bij de 3,5 miljoen euro. Geen spek naar de bek van Anderlecht - toch niet op dit moment.

Vraagprijs geen probleem voor Antwerp

Het maakt dat Tau volgens enkele Britse bronnen op weg is naar... Antwerp. Bij The Great Old geraakten ze de jongste jaren gecharmeerd door Tau. Nu zou sterke man Luciano D'Onofrio een poging willen wagen om de dribbelaar naar de Bosuil te halen.

Antwerp zou er absoluut niets mee inzitten om 3,5 miljoen euro te betalen voor Tau. De Zuid-Afrikaan lijkt zo op weg naar zijn vierde Belgische werkgever. Eerder kwam Tau ook al uit voor Union, Club Brugge en Anderlecht.

Poll: Zou jij Percy Tau graag bij Antwerp zien spelen?

TAGS  I  Brighton & Hove Albion  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  AA Gent  I  Antwerp

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024