‘Club Brugge wil serieus stunten met komst van deze Rode Duivel’

‘Club Brugge wil serieus stunten met komst van deze Rode Duivel’
Dinsdag 30 maart 2021 - 08:00   I   door Redactie

Club Brugge wil in het tussenseizoen andermaal uitpakken met een grote transfer. De regerende (en toekomstige?) landskampioen wil vol inzetten op de komst van... Toby Alderweireld (32).

Het is al langer geweten dat Club Brugge een oogje heeft op Alderweireld. De Rode Duivel gaf zelf al meermaals aan dat hij niet te lang meer in het buitenland wil leven en graag opnieuw in België wil komen wonen. Iets wat natuurlijk als muziek in de oren van Club-voorzitter Bart Verhaeghe klinkt.

Verhaeghe zou Alderweireld met open armen ontvangen bij Club Brugge. De eerste contacten voor een transfer zouden al gelegd zijn, maar alles hangt af van wat Alderweireld van plan is. Wil hij nog een jaar bij Tottenham blijven? Gaat hij nog een seizoen (of twee?) bij een andere buitenlandse ploeg spelen of keert hij in de zomer terug naar België?

Wat Alderweireld ook beslist, bij Club Brugge houden ze zich klaar om toe te slaan. Al zeker omdat ook Antwerp op de ervaren verdediger aast. En Verhaeghe wil Alderweireld onder geen beding naar de ploeg van zijn zakenrivaal Paul Gheysens zien verkassen.

Geen goedkope operatie

Als Alderweireld straks beschikbaar is, wil Club er als de kippen bij zijn om rond de tafel te gaan zitten met de Rode Duivel. Een goedkope operatie wordt het hoegenaamd niet. Verhaeghe en co zijn echter bereid om een forse inspanning te leveren om de deal rond te krijgen. Zolang ze Alderweireld maar uit de klauwen van Antwerp weten te houden en voor zich kunnen winnen.

Poll: Naar welke Belgische club zal Alderweireld volgens jou trekken?

TAGS  I  Club Brugge  I  Rode Duivels  I  Antwerp  I  Tottenham

maandag 22 juli 2024

zondag 21 juli 2024

zaterdag 20 juli 2024