'Gesprekken gaan goede kant uit, Club Brugge gaat gedroomde transfer afronden'

'Gesprekken gaan goede kant uit, Club Brugge gaat gedroomde transfer afronden'
Zondag 21 maart 2021 - 11:00   I   door Redactie

De play-offs moeten nog van start gaan, maar Club Brugge staat nu al op het punt om een uitgaande zomertransfer af te ronden. De regerende landskampioen zou Michael Krmencik binnenkort verkopen aan het Griekse PAOK.

Griekse bronnen melden dat de gesprekken tussen de makelaar van Krmencik en het bestuur van PAOK de goede kant uitgaan. Club Brugge hoopt al een tijdje dat het Krmencik van de hand kan doen en zal dan ook niet moeilijk doen om de Tsjech te laten gaan.

Als alles volgens plan verloopt, maakt Krmencik aan het einde van dit seizoen dus de definitieve overstap naar PAOK. Sinds hij er actief is, scoorde Krmencik drie keer in twaalf duels. Er zit dus nog rek op, maar toch is men bij PAOK al heel tevreden over de Club-huurling.

Onvoldoende

Bij Club Brugge kon Krmencik zich nooit doorzetten. Al snel bleek dat Krmencik een miscast was. Op enkele schaarse momenten na, kon de spits nooit overtuigen bij blauw-zwart. Bij Club klokte Krmencik af op drie goals in negentien matchen en werd hij doorgestuurd met een onvoldoende.

TAGS  I  Club Brugge  I  PAOK

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024