'Mannaert duwt door bij Club en gaat transfer van 15 miljoen euro afronden'

'Mannaert duwt door bij Club en gaat transfer van 15 miljoen euro afronden'
Donderdag 11 maart 2021 - 07:30   I   door Redactie

Geen tijd te verliezen. Voor je het weet wordt een opportuniteit helemaal onhaalbaar. Die les hebben ze bij Club Brugge wel al geleerd. En dus willen ze snel handelen.

Al is het zeer de vraag of je bij een transfersom van 15 miljoen euro nog wel van een opportuniteit kan spreken. Want zoveel moet Christos Tzolis (18) immers kosten. Blauw-zwart zit nu al een tijdje achter het Griekse wonderkind van PAOK Saloniki aan. Hij staat bovenaan het verlanglijstje en Club Brugge wil ver gaan om hem binnen te halen. Héél ver.

Ook Michael Krmencik - door de Bruggelingen aan PAOK verhuurd - maakt nog altijd deel uit van de beoogde constructie om de transfer van Tzolis af te ronden. Eerder was er al melding dat PAOK een bod van maar liefst 10 miljoen euro plus een korting van 50 procent op Krmencik afgewezen had. Voor een definitieve transfer van zijn Tsjechische spits vraagt Club 5 miljoen euro.

Toch is de Griekse topclub wel degelijk bereid om Tzolis te verkopen, alleen wil het boter bij de vis en wordt daarom 15 miljoen tot 20 miljoen euro gevraagd. In Griekenland klinkt het nu dat er een akoord gevonden zou worden voor 15 miljoen euro én een zo goed als gratis overgang van Krmencik. 

Vervanger van Lang

Een dure en gedurfde zet van CEO Vincent Mannaert, maar in Brugge zouden ze er heilig van overtuigd zijn dat Tzolis de perfecte vervanger is voor Noa Lang. Er wordt immers sterk rekening mee gehouden dat de Nederlandse sensatie komende zomer na amper één seizoen al een grote transfer gaat maken.

Poll: Is 15 miljoen euro te veel voor Tzolis?

TAGS  I  Club Brugge  I  PAOK Saloniki

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024