'Toby Alderweireld zet José Mourinho voor schut met spectaculaire transfer'

'Toby Alderweireld zet José Mourinho voor schut met spectaculaire transfer'
Zaterdag 06 maart 2021 - 23:00   I   door Redactie

Wat een seizoen voor Toby Alderweireld bij Tottenham. Vast in de ploeg, aan de bank gekluisterd, vast in de ploeg... Als een trainer als José Mourinho in je hoofd kruipt, dan is dat niet altijd even aangenaam.

En in dat hoofd heeft Alderweireld naar verluidt al een beslissing genomen. En die is dat hij op een vertrek aast. Hij heeft het - net als een deel van de kleedkamer - gehad met de bijzondere methodes van zijn Portugese coach en wil na dit seizoen andere oorden opzoeken.

Dat komt goed uit, want volgens Engelse media is ook Tottenham immers van plan om Alderweireld te laten gaan. De Londense topclub gaat in de zomer een nieuwe centrale verdediger aantrekken en dat zou meteen ook betekenen dat de Rode Duivel mag vertrekken.

"Stuur me dan een berichtje"

Alleen zijn ze in Londen wellicht niet voorzien op de toekomstige club die Alderweireld voor ogen heeft. Want volgens bronnen zou de verdediger verhuizen naar... Liverpool. Daarmee zou Alderweireld Mourinho een serieuze neus zetten. 

Liverpool-trainer Jürgen Klopp verstuurde na afloop van Tottenham-Liverpool enkele weken geleden al een serieuze hint. "Als je een centrale verdediger beschikbaar hebt voor een redelijke prijs met de kwaliteiten die we nodig hebben, stuur me dan een berichtje", aldus Klopp bij BT Sport.

Club Brugge

Overigens lonken naast Liverpool nog verschillende ploegen naar Alderweireld. Naast PSV zijn ook Antwerp en Club Brugge zwaar geïnteresseerd. Maar het lijkt dus sterk dat die ploegen zouden kunnen opboksen tegen de aantrekkingskracht die Liverpool uitoefent.

Poll: Waar speelt Alderweireld volgens jou volgend seizoen?

TAGS  I  Tottenham  I  Liverpool  I  Antwerp  I  Club Brugge  I  Rode Duivels  I  PSV

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024