Hommeles bij FC Köln: Club-huurling Dennis zorgt al meteen voor problemen

Hommeles bij FC Köln: Club-huurling Dennis zorgt al meteen voor problemen
Woensdag 24 februari 2021 - 18:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge waren ze Emmanuel Dennis liever kwijt dan rijk. Niet omwille van zijn voetbalkwaliteiten, wél omwille van zijn gedrag op en naast het veld. Dat heeft nu ook FC Köln ondervonden.

De Duitse club zag in de Nigeriaanse aanvaller de perfecte versterking om de degradatiezorgen weg te spelen. Daarom dat de Duitsers tijdens de wintermercato meteen 1,2 miljoen euro op tafel legden om hem te huren tot het einde van het seizoen. Maar voorlopig toont hij zich dat geld nog niet waard. 

Dennis scoorde tot nu toe één keer in vijf wedstrijden, maar liet zich - niet verwonderlijk zullen ze in Brugge wel denken - het meest opmerken met negatief gedrag tijdens de matcht tegen Stuttgart (0-1-verlies) van afgelopen weekend. Telkens hij de bal niet kreeg van zijn ploegmaats of een actie niet naar zijn zin was, liet hij dat met veel misbaar duidelijk merken.

Samen

Tot grote onvrede van FC Köln-coach Markus Gisdol. "Die lichaamstaal helpt onze ploeg niet en daarover zullen we toch eens moeten praten", waarschuwde de trainer zijn spits duidelijk in Express. "We kunnen enkel samen uit deze situatie raken."

"We moeten ons bewust worden van welke looplijnen Dennis ons in de toekomst kan bieden en daar ook beter gebruik van maken", vervolgde Gisdol. "Het is een samenspel tussen hem en de hele ploeg."

Maar laat Dennis nu net het meest problemen hebben met het woord 'samen'. Op die manier ziet Club Brugge de hoop dat de marktwaarde van Dennis in de Bundesliga de lucht zou ingaan, ook snel vervliegen.

Poll: Was het te verwachten dat er problemen zouden opduiken met Dennis?

TAGS  I  Club Brugge  I  FC Köln

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024