'Tottenham en Anderlecht gaan onderhandelen over érg verrassende transfer'

'Tottenham en Anderlecht gaan onderhandelen over érg verrassende transfer'
Dinsdag 23 februari 2021 - 18:00   I   door Redactie

Het draait momenteel vierkant bij RSC Anderlecht, iets wat ook het bestuur beseft. Met het oog op volgend seizoen is het de bedoeling om de huidige kern gericht te versterken. Maar alvorens paars-wit nieuwe spelers kan halen, moet het eerst verkopen.

Daarom maakt RSCA achter de schermen al werk van een vertrek van Paul Mukairu. De 21-jarige Nigeriaan speelt nog maar enkele maanden in het Lotto Park, maar lijkt alweer voor een vertrek te staan. Hoewel Mukairu nog niet bepaald constant presteerde, geniet hij nu al interesse van enkele topclubs.

Eerder was er al interesse van AS Roma en Bayer Leverkusen, maar nu is Mukairu ook op de radar van Tottenham verschenen. De Londense topclub gelooft hard in het potentieel van Mukairu en zou de winger graag willen aantrekken. De onderhandelingen met Anderlecht zouden zelfs al lopen.

Meer dan 5 miljoen

Mocht Mukairu straks naar Tottenham verhuizen, zou dat straf zijn. Zeker omdat hij in België nog niet tot de categorie met topspelers behoort. Desalniettemin zou Tottenham toch al meer dan 5 miljoen euro voor hem willen betalen.

Poll: Denk jij dat Mukairu goed genoeg is voor Tottenham?

TAGS  I  Anderlecht  I  Tottenham

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022

woensdag 28 september 2022