‘Transfershock bij AA Gent, Yaremchuk is razend en wil onmiddellijk weg’

‘Transfershock bij AA Gent, Yaremchuk is razend en wil onmiddellijk weg’
Dinsdag 02 februari 2021 - 10:00   I   door Redactie

Roman Yaremchuk (25) is het beu. Voor de tweede transferperiode op rij weigerde AA Gent om de Oekraïner te verkopen. Yaremchuk zag een toptransfer door de neus geboord worden en kan daar niet mee leven. Hij wil nu alsnog weg.

AS Roma en Sporting Lissabon trokken in januari hard aan de mouw van Yaremchuk. De aanvaller was gecharmeerd en zette zijn zinnen op een toptransfer naar het buitenland. Eén probleem voor Yaremchuk: AA Gent hield het been stijf en gooide alle aanbiedingen voor zijn sterkhouder in de papiermand.

Yaremchuk is razend

Yaremchuk reageerde naar verluidt razend, zo valt in zijn omgeving te horen. De aanvaller kan het niet vatten dat AA Gent hem voor de tweede transferperiode op rij een transfer ontzegt.

Het bestuur van De Buffalo’s vond de geboden bedragen van AS Roma en Sporting Lissabon ontoereikend, maar daar zijn Yaremchuk en zijn entourage het niet mee eens. Het kamp-Yaremchuk is van mening dat Gent meer dan voldoende kon cashen en dan ook had moeten meewerken aan een vertrek.

(Lees verder onder de foto)

Rusland

Door de recente ontwikkelingen nam Yaremchuk zelfs een drastisch besluit. Hij zou nu alsnog een transfer naar het buitenland willen forceren. In Rusland en enkele andere landen zijn de deuren van de transfermarkt bijvoorbeeld nog open. Geraakt Yaremchuk niet weg, dan vertrekt hij na afloop van het huidige seizoen.

Verzuurde relatie

Eén ding is zeker: de relatie tussen AA Gent en Yaremchuk raakt nog wat extra verzuurd. Begin dit seizoen clashte Yaremchuk nog met toenmalig trainer Laszlo Bölöni en diende de spits een eerste keer een transferverzoek in.

Ook toen hield het bestuur van AA Gent een vertrek van zijn sterspeler tegen. Na de komst van Hein Vanhaezebrouck leken de plooien tussen Gent en Yaremchuk opnieuw gladgestreken, maar niets is dus minder waar.

Poll: Had AA Gent Yaremchuk al moeten verkopen?

TAGS  I  AA Gent  I  AS Roma  I  Sporting Lissabon

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024