'Club Brugge haalt opgelucht adem: Eindelijk verlost van Dennis'

'Club Brugge haalt opgelucht adem: Eindelijk verlost van Dennis'
Maandag 25 januari 2021 - 07:30   I   door Redactie

Zes dagen voor het sluiten van de transfermarkt lijkt er dan eindelijk een oplossing in de maak voor Emmanuel Dennis. Het Nigeriaanse woelwater kan Club Brugge verlaten voor FC Köln.

Het Laatste Nieuws weet dat FC Köln al onderhandelingen aanknoopte met Club Brugge en zelfs al een eerste concreet bod uitbracht op Dennis. De Bundesliga-club zou hem willen huren. Blauw-zwart zou zijn probleemkind wellicht liever kwijt dan rijk zijn, maar een uitleenbeurt is ook al een goede oplossing.

Vooral omdat Dennis met zijn gedrag niet meer goed in de spelersgroep licht en Philippe Clement hem liever niet meer in de kleedkamer zou hebben. FC Köln is de ploeg van Rode Duivel Sebastiaan Bornauw en is door een pover zestiende plaats en de bijhorende degradatiezorgen al langer op zoek naar aanvallende versterking.

Geen droomtransfer

Afwachten evenwel of Dennis zelf niet moeilijk zal doen. De aanvaller droomt immers van zonniger bestemmingen en aantrekkelijker namen. "Geen droomtransfer voor Dennis", stelt Het Laatste Nieuws dan ook. "Maar frisse lucht zal hem misschien wel deugd doen."

Club Brugge zal alleszins opgelucht ademhalen als het eindelijk verlost is van de Nigeriaan. Eerder dit seizoen was er ook al interesse van Hertha Berlijn en ook Shanghai SIPG, de Chinese club van Ivan Leko, wil(de) hem binnenhalen.

Poll: Moet Club Brugge Dennis alsnog proberen verkopen ipv uitlenen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Hertha Berlijn  I  Shanghai SIPG  I  FC Köln

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024