'Deze Belgische topclub wil Toby Alderweireld terughalen'

'Deze Belgische topclub wil Toby Alderweireld terughalen'
Vrijdag 08 januari 2021 - 11:00   I   door Redactie

Toby Alderweireld durft op zijn 31ste wel al eens na te denken over een toekomst na de Premier League. PSV heeft onlangs geïnformeerd naar de Rode Duivel, maar ook in België is er interesse.

Het Nieuwsblad weet dat PSV afgelopen week een lijntje uitgegooid heeft bij Stijn Francis, de zaakwaarnemer van Alderweireld, om te informeren of de verdediger van Tottenham na dit seizoen openstaat voor een transfer. 

"Of dat realistisch is, is nog maar de vraag", stelt de krant. "De Rode Duivel tekende in 2019 nog een nieuw contract bij Tottenham Hotspur tot de zomer van 2023 en daar verdient hij een dik Premier League-salaris. Francis zou in het gesprek met PSV zijn medegedeeld dat er via externe financiers een en ander mogelijk zou zijn."

Beerschot-verleden

En dat is goed nieuws voor Belgische topclubs die op Alderweireld zouden azen. En die zijn er wel degelijk. In makelaarskringen valt immers te horen dat Antwerp de verdediger zou willen binnenhalen.

Gezien zijn Beerschot-verleden zou een transfer niet ongevoelig liggen, maar als rasechte Antwerpenaar met een grote liefde voor zijn stad zou een overgang Alderweireld wel als muziek in de oren klinken. Al is het natuurlijk af te wachten hoe Tottenham en vooral José Mourinho tegen een eventueel vertrek aankijken. Na dit seizoen of nog later.

Poll: Moet Alderweireld terugkeren naar België of Nederland?

TAGS  I  Tottenham  I  Antwerp  I  Beerschot  I  PSV

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024