'Romelu Lukaku verlaat Inter en maakt mogelijk onbegrijpelijke overstap'

'Romelu Lukaku verlaat Inter en maakt mogelijk onbegrijpelijke overstap'
Zaterdag 26 december 2020 - 10:00   I   door Redactie

Eén van de beste spitsen ter wereld? Reken Romelu Lukaku daar op dit moment maar bij. Geen wonder dat vele Europese topclubs hem wel weghalen bij Inter. En daar is een wel héél verrassende naam bij.

Calciomercato weet dat Harry Kane mogelijk Tottenham verlaat voor Paris Saint-Germain, maar dat betekent natuurlijk dat de Engelsen op zoek moeten naar een nieuwe aanvalsleider. En volgens het Italiaanse medium zou Tottenham-coach José Mourinho daarvoor bij Romelu Lukaku uitkomen, wiens vertrek bij Inter na dit seizoen al zou vaststaan.

Een vernieuwde samenwerking tussen het duo zou toch als een complete verrassing komen. Mourinho had Lukaku dan wel onder zijn hoede bij Chelsea en later Manchester United, maar een echt droomhuwelijk leek dat nooit.

Prijzen

Bovendien zou een overgang ondanks Lukaku's voorliefde voor de Premier League toch onbegrijpelijk zijn. Omdat de Rode Duivel al langer aangeeft dat het tijd is om prijzen te winnen in zijn carrière. En de kans dat dat bij Tottenham gebeurt is behoorlijk klein.

In Engeland is er immers de enorme concurrentie met het ongenaakbare Liverpool, het kapitaalkrachtige Manchester City en ook nog Chelsea en Manchester United. En ook in Europa is het vrijwel onbegonnen werk. De CL-finale van enkele jaren geleden was meer een gelukstreffer.

Poll: Zou Lukaku er goed aan doen opnieuw onder Mourinho te gaan spelen?

TAGS  I  Inter  I  Tottenham  I  Chelsea  I  Manchester United  I  Liverpool  I  Manchester City  I  Paris Saint-Germain  I  Rode Duivels

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024