Kan West Ham straks wel transfer forceren?: “Vanaken mag niet meer wachten”

Kan West Ham straks wel transfer forceren?: “Vanaken mag niet meer wachten”
Zaterdag 19 december 2020 - 18:00   I   door Redactie

Er is nu uiteraard Charles De Ketelaere, maar als één speler van Club Brugge hot is op de transfermarkt, dan wel Hans Vanaken. Van alle geïnteresseerde clubs toonde West Ham zich het meest concreet.

De Rode Duivel voelt zich nog altijd uitstekend bij Club, maar beseft ook dat er op zijn 28ste niet zoveel kansen meer zullen komen als hij carrière in het buitenland wil maken. Een bod van 15 miljoen euro werd geweigerd door blauw-zwart, maar de Engelsen blijven geïnteresseerd.

Als het van Trond Sollied afhangt, zou het een ideale overstap zijn. “Vanaken zou geen problemen hebben in de Premier League”, vertelt de Noor in Het Nieuwsblad. “Kijk naar Sander Berge: die speelt outstanding voor Sheffield United. En Vanaken is beter dan Berge."

Nu of nooit

Sollied vindt dat een transfer zo’n beetje nu of nooit is.Als hij de stap hogerop wil zetten, mag Hans niet meer zolang wachten. Maar hij moet dat voor zichzelf uitmaken. Als je tevreden bent waar je bent, moet je blijven. Gert Verheyen is ook nooit vertrokken, ook niet toen hij naar Ipswich kon. Die keuze moet een speler voor zichzelf maken."

Vanaken zelf is best gecharmeerd door de interesse van West Ham en vindt Londen ook een mooie stad. Misschien dat er tijdens de winterstop of zeker volgende zomer opnieuw beweging komt in het dossier.

Poll: Is het voor Vanaken nu of nooit voor een transfer naar het buitenland?

TAGS  I  Club Brugge  I  West Ham

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024