Coach is helemaal wild van zijn Rode Duivel: "Hij mag bij mij blijven en in mijn bed slapen"

Coach is helemaal wild van zijn Rode Duivel:
Zondag 12 februari 2017 - 19:00   I  

Ook vandaag behoorde Radja Nainggolan tot een van de uitblinkers bij AS Roma. Hij scoorde het openingsdoelpunt voor zijn ploeg.

Hij sluit een bewogen week zo positief af. Eerder lekten er beelden van hem uit waarop hij zijn gal uitspuwde over Juventus. "Ik zou mijn ballen geven om van hen te winnen", klonk het toen onder andere. Het leverde hem heel wat kritiek op in Italië, maar vandaag was er ook lof. "Radja is echt enorm sterk. Het is een speler van wereldklasse. Als hij op dit niveau blijft voetballen, is hij van onschatbare waarde voor ons. Hij voelt zich prima in Rome en heeft al meermaals gezegd dat hij daarom niet wil vertrekken naar een andere club", was Roma-coach Luciano Spalletti lyrisch. "Misschien moet hij wat volwassener worden in zijn uitspraken, maar dat zijn woorden het nieuws haalden, komt ook omdat hij een gouden kerel en heel bereikbaar is."

"De spelers krijgen nu een avondje vrij. Maar Nainggolan mag bij mij blijven en in mijn bed slapen. Zo kan ik hem in het oog houden", lachte de Italiaan nog.

TAGS  I  radja nainggolan  I   luciano spalletti  I   as roma

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024