Vanhaezebrouck lijkt handdoek in de ring te gooien

Vanhaezebrouck lijkt handdoek in de ring te gooien
Zondag 12 februari 2017 - 09:15   I   door Redactie

AA Gent ging met 0-1 onderuit tegen Eupen en zakt daardoor naar de achtste plaats. Op vier speeldagen van het einde is play-off I meer dan ooit in gevaar.

"Dit is ongetwijfeld een zware slag voor ons", reageert Vanhaezebrouck op HLN. "We hadden vanavond namelijk op drie punten gerekend. Kijk, voor de match vraag ik altijd aan mijn assistenten hoe de opwarming is verlopen en voor de match kreeg ik het signaal dat die niet goed was, een beetje slap en weinig focus."

"Ik had voor de match nochtans gehamerd op het belang van deze match en op het feit dat de spelers zeker nog niet mochten bezig zijn met de match tegen Tottenham van donderdag."

"Het was tegen Eupen dat we de punten moesten pakken, maar jammer genoeg heb ik diverse spelers gezien die het op het veld niet hebben laten zien. Dat is jammer want ik heb andere jongens gezien die het wel goed deden. Dit was geen algemene offday."

Vanhaezebrouck lijkt al halvelings de handdoek in de ring te gooien. "We moeten dit allemaal samen slikken en reageren, maar geloof mij als ik zeg dat play-off 1 een heel moeilijk verhaal wordt. Er resten ons nog vier matchen en daarvan moet je er minstens drie winnen", zegt de coach van AA Gent

"Dat betekent dus ook dat je moet winnen op verplaatsing en als je onze uitreputatie kent... Ik ben bezorgd over de manier waarop sommigen vandaag op het veld gekomen zijn. Ofwel hebben ze schrik en werkt de druk verlammend door het belang van de match, ofwel, en ik hoop van niet, is het een kwestie van gemakzucht. Denken van: het zal allemaal wel lopen en makkelijk gaan. Ik heb er geen goed gevoel bij."

TAGS  I  AA Gent  I   Hein Vanhaezebrouck

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024