KV Mechelen gaat onderuit tegen Oostende na gruwelijke blunder Vranckx

Zaterdag 12 september 2020 - 18:10   I   door Redactie

Dan toch een winnaar in de eerste wedstrijd op zaterdagavond. Na een zeer flauwe eerste helft kwam er na de rust toch nog wat spektakel zonder dat er doelpunten vielen. Aster Vranckx bezorgde zichzelf een opmerkelijke hoofdrol met een pijnlijke misser. In het slot strafte KVO deze blunder nog af met een laat kopbaldoelpunt van Hendry.

Voor de rust viel er werkelijk niks te noteren. KV Mechelen en KV Oostende zorgden voor veel middenveldspel, de supporters waren wel op de afspraak en ondersteunden de thuisploeg met verve.

Na de rust kwam de wedstrijd op gang. KV Oostende startte scherper, maar 2 kansen werden door Sakala en McGeehan gemist. Aan de overkant zorgde Aster Vranckx voor misschien wel de misser van het seizoen. De getalenteerde middenvelder stond helemaal vrij op enkele centimeters van de doellijn, maar kreeg een bal die terugkaatste van de lat niet helemaal onder controle en duwde naast. Nadien zocht KV Mechelen het openingsdoelpunt nog, maar er kwamen niet veel kansen meer.

Goal Hendry

In het ultieme slot kreeg KV Oostende nog een corner. Hjulsager leek te lang de bal bij te houden, maar pakte uit met een geweldige voorzet. De sterke Schot Hendry maakte er nog 0-1 van. Een koude douche voor KVM dat ondergaat, Oostende wint een eerste keer dit seizoen.

Poll: Wie verdiende de zege?