Emmanuel Dennis reageert na Genk-Club: “Ik vind het echt ‘shit’”

Emmanuel Dennis reageert na Genk-Club: “Ik vind het echt ‘shit’”
Zondag 30 augustus 2020 - 17:40   I   door Redactie

Club Brugge won zondag met 1-2 bij KRC Genk. De wederoptredende Emmanuel Dennis maakte indruk met zijn acties en een fraaie assist. Hij werd verkozen tot Man van de Match en gaf na afloop zijn ongezouten mening van de partij.

“Ik ben heel, heel blij met deze overwinning. We hebben hard gewerkt op training en wilden deze match echt winnen. Na de mindere prestaties en nederlagen van de voorbije weken wilden we iets teruggeven aan onze supporters", aldus Dennis voor de camera van Eleven Sports.

“Ons eerste doelpunt? Dat was easy", lachte Dennis. "Ik bracht de bal voor en Hans (Vanaken, nvdr.) kopte de bal goed binnen. We hebben nog kansen gekregen, maar uiteindelijk ben ik vooral blij met de zege.”

"Zoals een oefenmatch of training"

Tot slot sprak Dennis ook over de nakende terugkeer van de fans in het stadion. “Ik kijk ernaar uit dat de fans opnieuw mogen komen kijken. Zonder fans is het… echt shit”, aldus de Club-aanvaller. “Het is zoals een oefenmatch of een training. Dus ja, ik zal heel blij zijn als de fans weer binnen mogen in het stadion.”

Poll: Vond jij Dennis de beste man op het veld tijdens KRC Genk-Club Brugge?

TAGS  I  KRC Genk  I  Club Brugge

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024