Transfermarkt LIVE: Razvan Marin naar Club Brugge, Mirallas naar deze topclub?

Transfermarkt LIVE: Razvan Marin naar Club Brugge, Mirallas naar deze topclub?
Zaterdag 11 juli 2020 - 22:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend en bij Voetbal24 zit je op de eerste rij voor alle geruchten en officiële deals. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Na zijn transfervrij bij Antwerp vertrek zit Kevin Mirallas nog steeds zonder club. Concrete interesse is er nog niet, maar een terugkeer naar zijn jeugdclub Standard zit er misschien wel in. Ook een buitenlandse transfer is een optie.

*Volgens Het Nieuwsblad houdt Club Brugge nog steeds de situatie rond Razvan Marin in de gaten. De Roemeen is geen vaste waarde in de Nederlandse hoofdstad en kan bij een goed bod vertrekken.

*Anderlecht heeft na de komst van Timon Wellenreuther en Ilias Takidine opnieuw een speler beet. Derrick Luckassen wordt nog een extra seizoen gehuurd van PSV Eindhoven. Verder toont paars-wit ook interesse in de Poolse dribbelaar Kamil Jozwiak van Lech Poznan.

*Maxime Lestienne wil de komende weken erg graag vertrekken uit België. Al-Ain toont concrete interesse en hoopt Lestienne voor 1,5 miljoen euro los te weken bij Standard, de Rouches hopen wel op 5 miljoen euro.

*Antwerp toont intussen nog steeds interesse in Kaveh Rezaei. De Iraniër is overbodig bij Club Brugge en mag dus vertrekken, maar dan moet er ook een correct transferbedrag op tafel komen. Club had gehoopt om Jordan Attah Kadiri als nieuwe aanvaller aan te trekken, maar die lijkt nu op weg naar Lommel SK in 1B. 

*Verder ziet Club Brugge mogelijk ook Ethan Horvath vertrekken. Er is interesse uit de Bundesliga voor de Amerikaanse doelman.

*AA Gent moet dan weer vrezen voor een transfer van Elisha Owusu. De defensieve middenvelder staat na een sterk seizoen in de belangstelling van het Spaanse Sevilla.

 

Poll: Welke club komt het sterkst uit de zomermercato?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  KV Mechelen  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Standard  I  Zulte Waregem  I  KV Kortrijk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024