Vincent Mannaert is het beu en haalt zwaar uit naar Antwerp en Anderlecht

Vincent Mannaert is het beu en haalt zwaar uit naar Antwerp en Anderlecht
Maandag 27 april 2020 - 11:30   I   door Redactie

Hoewel de competitie in ons land momenteel stilligt, wil dat niet zeggen dat het rustig is. Zo ligt Club Brugge bijvoorbeeld flink in de clinch met Royal Antwerp FC en Anderlecht.

Antwerp en Anderlecht zijn grote voorstanders van een hervatting van het huidige seizoen. Club Brugge wil dan weer dat de huidige jaargang definitief wordt gestaakt. Nadat Vincent Mannaert eerder al in de clinch lag met Anderlecht-voorzitter Marc Coucke, zet de CEO van Club Brugge nu de sterke mannen van Antwerp op hun plaats.

Voorzitter Paul Gheysens liet weten dat het huidige seizoen moet worden voorgezet, terwijl manager Sven Jacques Club Brugge "de motor achter het stopzetten van de competitie" noemde. En dat zint Mannaert echt niet.

Cafépraat

"Ik stel vast dat een paar van onze concurrenten heel nerveus worden bij de gedachte van een derde titel en een vierde Champions League-deelname van Club Brugge in vijf jaar tijd", zegt Mannaert in Het Laatste Nieuws. Besluiten doet Mannaert met een duidelijke uithaal: "Het is niet omdat de cafés gesloten zijn, dat er geen cafépraat meer verkocht wordt."

Poll: Vind jij dat Mannaert gelijk heeft?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Anderlecht

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024