KMSK Deinze-Club Brugge volgend seizoen? "Dit is nog nooit gezien"

KMSK Deinze-Club Brugge volgend seizoen?
Donderdag 09 april 2020 - 15:00   I   door Redactie

Speelt KMSK Deinze volgend seizoen in 1A? Het zou zomaar kunnen nu tal van profclubs geen licentie hebben gekregen voor volgend seizoen. Deinze wel en de club werd kampioen in eerste amateur.

Deinze-voorzitter Denijs Van De Weghe is alvast klaar voor een dubbele promotie. "Als er beslist wordt om naar 20 ploegen te gaan in 1A, zijn we er misschien wel bij", zegt de preses in Het Nieuwsblad.

"Dan moet ik misschien wel nog een voorlopige tribune bij bouwen in het stadion. Ik hoop alleen niet dat men beslist om met 18 clubs in 1A aan te treden en alles eronder tot amateur te veroordelen. Dan zijn we in principe kampioen voor niets geworden."

“Het is waarschijnlijk nog nooit gebeurd in ons land dat een ploeg van het derde niveau rechtstreeks naar het eerste niveau overgaat”, geeft hij toe. “Maar één keer is dat wel gebeurd als ik mij niet vergis: Napoli ging destijds ook van de derde klasse naar de Serie A. Of wij daar ook klaar voor zouden zijn? Laten we zeggen dat we snel kunnen schakelen, ja.”

Poll: Zou jij Deinze in 1A willen zien?

TAGS  I  KMSK Deinze  I  v24  I  voetbal

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022