‘Déze Europese grootmacht ligt in poleposition voor Youri Tielemans’

‘Déze Europese grootmacht ligt in poleposition voor Youri Tielemans’
Woensdag 01 april 2020 - 11:30   I   door Redactie

Youri Tielemans (22) stapte vorige zomer definitief over naar Leicester City. De Engelse subtopper maakte toen 45 miljoen euro over op de bankrekening van AS Monaco. Nu staat Tielemans mogelijk alweer voor een nieuwe transfer.

Volgens Spaanse media strijden Real Madrid, Barcelona én Atlético Madrid om de handtekening van Tielemans. De drie Spaanse topclubs zien in Tielemans een complete middenvelder die nog járen meekan aan de absolute top van het mondiale voetbal.

Tielemans zou wel niet goedkoop zijn. Zo zou Leicester City minstens 75 miljoen euro willen voor de gewezen Anderlecht-speler. Een bedrag dat echter geen obstakel vormt voor Real, Barça en Atlético. Volgens de Spaanse geruchten zou Tielemans in de zomer hoe dan ook naar La Liga verhuizen.

Update 1/4 - 11:30

Spaanse media melden dat Real Madrid op dit moment in poleposition ligt om Tielemans aan te trekken. De Koninklijke ziet in de gewezen Anderlecht-speler een geschikte opvolger voor Toni Kroos (30). Die zou in de zomer mogen beschikken.

Real twijfelt wel nog of het 75 miljoen euro wil ophoesten voor Tielemans. Het wil met Leicester onderhandelen over een lagere transfersom. Barcelona en Atlético zijn momenteel niet zo concreet als Real.

 

Poll: Zou Real Madrid een goede club zijn voor Tielemans?

TAGS  I  Leicester City  I  Anderlecht  I  Rode Duivels  I  Barcelona  I  Atlético Madrid  I  Real Madrid

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024